Family Bathroom




 Project Brief:

To revamp the original Family Bathroom without a complete refurbishment. Many of the original fixtures and fittings were to remain, including the original floor, the three piece suite, towel rail and wall cabinets.




 The Design:

An exciting and modern design that worked with the original flooring. A new storage cubby was created to replace the old wire storage within the bath/shower area. In addition, the cabinets were moved and new accessories added to complete the make-over.








 The Outcome:

A stunning sanctuary with both feminine and masculine elements to suit all users. The dark feature walls within the shower area create drama while the remaining white textured tiles increase the feeling of space and cleanliness.


 
For more photographs of the project from start to finish, please see the gallery below: