Kitchen

 The Brief:

To modernise the kitchen and keep it light and airy whilst dramatically increasing the amount of storage and cooking space. To create a specific utility area including space for a washing machine and tumble dryer and a specific eating area.   






Before

 The Design:

Simple, clean lines with contrasting white gloss units, shiny black worktops and ceramic floor tiles. The warm mulberry wall will add a depth and richness to the space and contrast beautifully with mosaic tile splashbacks.


The Outcome:
 
A stunning and practical kitchen with an integrated utility area and new breakfast bar. The storage space has been doubled, a new twin sink has been included as well as numerous high-end appliances including dishwashers, a pyrolitic oven and oven microwave.
 



 
After



For more photographs of the project from start to finish, please see the gallery below:


 

   
 

 
 

 






Before Photographs:










During Photographs:









After Photographs:
 







After Photographs: